HOTSPOT #4 LAX EATERY in München, Duitsland

unnamed-3
Afgelopen week en ook deze week nog bevind ik mij in München. Naast dat deze tijd de perfecte tijd is om de kerstmarkten in München af te struinen, zijn er teveel leuke plekken te vinden in het centrum van deze bruisende stad om koffie te drinken of om te lunchen. LAX Eatery is een van mijn favoriete plaatsen hier in de buurt en deze hotspot heb ik al een aantal keer bezocht in mijn tijd in München hier!

unnamed-1

De kaart is niet heel uitgebreid, maar er staat alsnog genoeg lekkers op om niet te kunnen kiezen uit de gerechten. Dus dat is alleen maar een voordeel 😉 De kaart is alleen gericht op ontbijt en lunchgerechten. Voorbeelden van (zoete) gerechten op de kaart zijn de ‘Acai bowl‘, ‘Fluffy Blueberry Pancakes‘  (een aanrader, zie plaatje bovenaan deze post) en ook voor de liefhebbers van hartige gerechten staat genoeg op de kaart, zoals ‘Avocado Bread‘, en de ‘Chili Bowl‘. Ook voor lekkere koffie’s en koude verfrissende drankjes ben je aan het goede adres bij LAX EATERY.

Binnen is het wel wat klein, dus op vrijdag en in het weekend is het vaak heel druk en moet je op tijd zijn om nog een plaatsje te hebben om binnen te zitten. Het interieur ziet er ondanks dat wel erg gezellig en knus uit.

Ga jij binnenkort naar München en zoek je nog een leuke plaats om te lunchen of een kopje koffie te drinken. Dan is een bezoek aan de LAX EATERY zeker de moeite waard.

Het adres is Neureutherstraße 1, 80799 München, Deutschland 

unnamed-6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s