HOTSPOT #3 Stereo café in München, Duitsland

img_1333

Het stereo café is een klein en leuk café in München! Wel moet je echter weten waar het precies zit, aangezien het in een winkel gevestigd is. Je kunt het café alleen bereiken door via een kledingwinkel een trap op te lopen die toegang geeft naar het café. Ik vond dit café toevallig via instagram en vond de foto’s van het eten er uitnodigend uitzien. Dat moest ik uitproberen en een perfect excuus voor een weekend lunch in München!

De menukaart is niet heel uitgebreid, maar er staan genoeg lekkere dingen op de kaart om alsnog niet te kunnen kiezen! De toast me avocado was erg lekker. Verder kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor een echt Duits ontbijt met weißwurst und brezen. Maar voor een gewoon kopje koffie is dit café ook zeer aan te raden. Het café heeft uitzicht op een drukke winkelstraat en het is best leuk om een beetje mensen te kijken met een kopje koffie 🙂

Naast een lekkere lunch hebben ze ook allemaal versgeperste sapjes die zeker het proberen waard zijn!

FullSizeRender-2.jpg

Wil je het stereo café een keer bezoeken wanneer je in München bent? Het adres is Residenzstrasse 25-26, 80333 München, Deutschland 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s