FOOD #6 Wraps met krokante kipschnitzel

img_8738

Wat zullen we eten vanavond? Wraps? Ja prima, altijd goed! Vul voor de grap maar eens in de zoekbalk op je WhatsApp het woord wraps in en je krijgt gegarandeerd gesprekken waar het gaat over wat je gaat eten vanavond met een groep vrienden.  Wraps worden vaak gegeten door studenten, omdat het lekker en makkelijk is. Daarin ontbreekt bijna nooit het standaard zakje kruiden met kip of gehakt. Maar ondertussen ben ik wel zo’n beetje ‘wrapsmoe’. Daarom heb ik een nieuwe variant voor een recept met wraps voor jullie, namelijk wraps met krokante kipschnitzel. Kunnen we toch nog vaak wraps eten, maar weer een nieuwe variant aan ons favoriete studentengerecht toevoegen, zodat er een beetje afwisseling blijft 😉

Ingrediënten (voor 4 personen) 

  • 8 wraps
  • 5 of 6 krokante kipschnitzels
  • 1 rode ui
  • 1 komkommer
  • 200 gram cherrytomaten
  • 1 of 2 avocado’s
  • 200 gram ijsbergsla
  • Chilisaus

Bereiding 

Snij de rode ui, komkommer, cherrytomaten en avocado en doe in verschillende bakjes. Bak ondertussen de krokante kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wanneer de krokante kipnschnitzels klaar zijn, snij deze in reepjes. Warm de wraps op en vul één wrap met ongeveer een halve kipschnitzel. Doe de overige ingrediënten en de chilisaus op de wraps en enjoy it!

Categorie: Diner

Geplaatst in: Food

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s