HOTSPOT #2 MOMOICHI in Praag, Tsjechië

img_8651

Deze zomer bracht ik een bezoekje aan Praag met mijn dispuut ‘Dameschdispuut der Walkuren‘. Praag is een stad met  een grote diversiteit aan restaurants en leuke cafeetjes. Zodoende kwamen we bij MOMOICHI terecht. Dit is een coffeetaria in Japanse stijl. Het coffeetaria heeft een leuke Japanse sfeer, maar vooral het ‘hipster moderne’ tintje wat ze er aan hebben gegeven maakt het gezellig en helemaal van deze tijd.

Er werden vele soorten huisgemaakte drankjes geserveerd en lekkere koffies! Er stonden bijzondere dingen op de lunchkaart, maar alle gerechten zagen er veelbelovend uit! Zo was het gerecht op deze foto de ‘Mezze Platter’, huisgemaakte humus met olijfolie, guacamole met citroen en koriander en groente, geserveerd met brood.

img_8654

Ga jij binnenkort naar Praag en wil je een bezoek brengen aan MOMOICHI? Het adres is Římská 1199/35, 120 00 Praha 2, Tsjechië. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s