HOTSPOT #1 Café Anna’s in Ingolstadt, Duitsland

IMG_4650
Vandaag ben ik op pad gegaan om de leukste bezienswaardigheden en koffietentjes te bezoeken in Ingolstadt. Dit is een plaats vlakbij München, die ‘als je in de buurt bent’ zeker de moeite waard is om te bezoeken 😉 Stiekem vind ik het heerlijk om een smoothie of gewoon een kop thee te drinken in verschillende cafeetjes en dan een beetje mensen te bekijken of zoals nu een blog te schrijven. Het cafe waar ik nu een overheerlijke ‘mango shake’ aan het drinken ben is Anna’s, mijn favoriete café in Ingolstadt om te lunchen of gewoon een tijdschrift te lezen en koffie te drinken.

Naast verschillende soorten shakes hebben ze hier onder andere huisgemaakt ijs (hééél lekker), verschillende broodjes, zoetigheden en lekkere koffie. Het café ziet er hip uit enhet interieur zorgt voor een huiselijke en aangename sfeer die helemaal bij deze tijd past (alle hipsters verzamelen;)). Ik zit nu bijvoorbeeld op een soort leren rol die aan de muur bevestigd is, iets wat ik nog nooit eerder heb gezien in een café. Niet het meest comfortabele om op te zitten, maar het ziet er hip uit 😉

IMG_4654

De ‘leren rol’ banken

Verder verkopen ze in een knus hoekje ook hun eigen koffie- en theesoorten, verschillende kookboeken en andere hebbedingetjes die allemaal erg leuk zijn!

Ik zou zeggen ‘Try it yourself‘ wanneer je in Ingolstadt bent!

Het adres van café Anna’s in Ingolstadt is Theresienstrasse 19, 85049 Ingolstadt, Bayern, Duitsland 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s