FIRST BLOG POST

‘First Blog Post’ is wat hier bovenaan verscheen toen ik mijn eerste blog wilde gaan schrijven. Niet origineel, maar wel een toepasselijke titel voor deze eerste post.

Naast een onervaren en startende blogger, ben ik een 23 jarige studente geneeskunde en woon ik in Leiden. Mijn naam is Melissa Ruig en graag neem ik jullie mee in mijn ontdekkingstocht naar leuke en interessante onderwerpen om over te bloggen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen, tips zijn altijd welkom!

Liefs,

Melissa

img_8316

 

Een gedachte over “FIRST BLOG POST

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s